Cautare

2284 de rezultate pentru "vasile medesan" (3.94 secunde)
Institutul pentru Politici Publice (IPP) constata ca, dupa primele 20 de zile de campanie, candidatii la Primaria Generala si la cele de sector au cheltuit 866.200 euro pentru publicitatea electorala in presa scrisa, cel mai mult platind Vasile Blaga si Razvan Murgeanu, de la PDL.
Candidatul PDL la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, a declarat joi ca spera ca in campania din turul doi de scrutin sa se prezinte programe, iar referitor la eventuale atacuri a precizat ca se asteapta la orice, astfel ca nu are nici un fel de emotie.
Astfel, luand in calcul aceste argumente, probabil ca Vasile Blaga nu va demisiona din functia de lider al PDL Bucuresti, el urmand sa pregateasca viitoarea campanie electorala pentru alegerile generale si in Capitala, dar si la nivel national, la fel ca si pana acum.
Democrat - liberalul Vasile Blaga si-a inaintat, ieri dimineata, demisia din functia de presedinte al Organizatiei PDL Bucuresti.
Nicusor Constantinescu i-a "facut" astfel pe Vasile Dancu si Ioan Rus, care dupa ani buni se vad inlocuiti din postura de eminente cenusii ale PSD de catre mult mai alesii lor colegi de la Constanta.
El a aratat ca se va consulta cu fostul lider al filialei, Vasile Blaga, in luarea deciziilor la nivelul acestei organizatii. "Il apreciez foarte mult pe Vasile Blaga, este un om extrem de serios.
Dupa ce Bucurestiul a decis dizolvarea conducerii PSD Cluj, intre liderul filialei locale, Vasile Dancu si presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, a pornit razboil declaratiilor.
Fostul negociator-sef al Romaniei cu UE, deputatul Vasile Puscaa, a anuntat, miercuri, ca va candida la alegerile generale pentru un mandat de deputat sau senator, intr-un colegiu care urmeaza sa fie stabilit de conducerea filialei PSD Cluj.
Fostul ministru de Interne Vasile Blaga a fost audiat, ieri, la Parchetul instantei supreme, in calitate de martor in legatura cu o hotarire de Guvern prin care s-a decis vanzarea a 8% din actiunile Petrom catre salariati.
Se pare ca este singura modalitate in care Ioan Oltean ar mai putea sa adune voturi fiindca, altfel, nu vad cine ar mai putea vota gasca banditilor si tradatorilor condusa de Oltean, la care s-au alaturat Ioan Botis (ex-PSD - n.r) si Vasile Marc (ex-PSD-n.r.)", a declarat Emil Radu Moldovan.
Serbarile Galatiului vor cuprinde concursuri de tenis si gimnastica aplicativa, o expozitie de masti si una de icoane la Colegiul National "Vasile Alecsandri", spectacole de teatru la Teatrul Dramatic "Fani Tardini", la care se adauga distribuirea de pachete pentru 50 de copii, beneficiari ai Centrului de Zi.
Desi existau voci in randul democrat-liberalilor care anuntau ca Vasile Blaga s-ar putea sa nu se mai regaseasca in Guvernul PDL-PSD, acesta a primit totusi un potofoliu. ... Un minister nou pentru Vasile Blaga Propunerile PDL pentru ministerele primite in urma distribuirii portofoliilor sunt:
faptul ca Ion Anghel, consilierul PRM, nu ar mai fi membru de partid si ca atare nici ales local, trecerea oficiala a lui Vasile Iorga la PD-L, prin care si-ar fi pierdut calitatea de consilier local, precum si demisia sa din Consiliul Local.
Cum vecinul bun la nevoie se cunoaste, asa si Consiliul Local Murfatlar a decis ca nu-i frumos sa-l lase pe consilierul local Vasile Bindelea de izbeliste atunci cand incearca sa treaca la o alta activitate decat cea care l-a consacrat.
"Initial, PD-L-ul o propusese pentru sefia Garzii de Mediu pe Nicoleta Griguta, dar, pana la urma, s-a decis ca Vasile Petro (foto) va fi cel care va coordona, in continuare, activitatea institutiei, pe motiv ca Nicoleta Griguta nu detine pregatirea necesara obtinerii postului", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Mircea Banias, liderul judetean al PD-L.
Unul dintre contestatarii lui Gheorghe Fometescu este deputatul Vasile Popeaga. ... Deputatul Vasile Popeanga a declarat ca toti sefii de deconcentrate care au sustinerea Organizatiei Judetene a PSD Gorj trebuie sa raspunda in fata partidului:
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, afirma, in cadrul unui interviu, acordat ziarului "Gandul", ca PD-L ar putea sa-l nominalizeze pe Boc si nu pe Basescu candidat la prezidentiale. ... In acelasi interviu, Vasile Blaga afirma: ... Vasile Blaga mai sustine ca, la nivelul Guvernului, coalitia PDL-PSD, functioneaza "perfect":
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga (foto), a declarat ca membrii Guvernului care vor parasi sedinta Executivului la care ar participa si presedintele Basescu "pleaca cu totul".
Desi a negat de fiecare data cand a avut ocazia, Vasile Moldovanu (foto), directorul general al Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, s-a pregatit, de la inceputul anului si pana in prezent, sa-i cedeze institutia lui Adrian George Gambuteanu (foto), administrator al SC Domeniul Public si Privat SRL.
Vasile Dan, administratorul SC Agrozoo Alexandrion SRL din Pietreni, si totodata sotul fostului primar din Deleni, pedelista Anica Dan (foto), a ajuns pe lista neagra a Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Constanta.
google-analytics.com